Knive & tilbehør

Den rette kniv kan gøre hele forskellen, når det gælder tilberedning af diverse ingredienser. Ikke blot er det vigtigt at vælge den rette knivtype til retten og den pågældende opgave. Du skal også tænke på, hvilke egenskaber - inklusive komfort, æstetik, holdbarhed osv. - der gør, at kniven eller knivsættet passer ideelt til dig og dit køkken. Fiskars ved, hvor vigtigt det er, at have det rette køkkenudstyr, og vi tilbyder ikke kun et omfattende, gennemtænkt sortiment af knivtyper, men også et udvalg, der passer til alle must-haves og personlige præferencer.

Knive & tilbehør

Den rette kniv kan gøre hele forskellen, når det gælder tilberedning af diverse ingredienser. Ikke blot er det vigtigt at vælge den rette knivtype til retten og den pågældende opgave. Du skal også tænke på, hvilke egenskaber - inklusive komfort, æstetik, holdbarhed osv. - der gør, at kniven eller knivsættet passer ideelt til dig og dit køkken. Fiskars ved, hvor vigtigt det er, at have det rette køkkenudstyr, og vi tilbyder ikke kun et omfattende, gennemtænkt sortiment af knivtyper, men også et udvalg, der passer til alle must-haves og personlige præferencer.

Se vores knivserier:

Lektion i kniv

Der er en god grund til, at kokkeskoler ofte begynder med lektioner i brugen af knive og skæreredskaber. At kunne mestre skæreteknikker er ligeså vigtig for en kok som det er, at have de rette knive i det veludstyret køkken. Og det er aldrig for sent at lære! Fiskars lektion i kniv vil lære dig, hvordan du hakker, snitter og parterer som en professional kok og, ikke mindst, vælger den rette kniv til rette opgave.

Start the lesson
Lektion i kniv

Fiskars-køkkenknive

Et veludrustet køkken kræver en række forskellige køkkenknive for at kunne udføre forskellige skæreopgaver, men den altafgørende faktor er, at alle knive bør være skarpe. Vi er afhængige af skarpe knivblade for at kunne udføre kontrollerede og vedvarende snit, der rent faktisk også gør dem mere sikre at bruge. En kokkekniv er måske det mest alsidige redskab at starte et ideelt knivsæt ud fra. Dens brede blad passer perfekt til at skære, hakke og udskære kød, grøntsager og andet. En grøntsagskniv bruges også til at skære og hakke, og den passer også perfekt til finhakning og pille- og skrælleopgaver. Derudover kan det være en god idé at have en savtakket kniv til at skære brød og finere fødevarer med tyndere skind såsom tomater.

Se alle